pondělí 5. srpna 2013
Uzený losos s avokádem
...už strašlivě dlouho jsem nepřidávala žádné nové recepty...ne že bych nevařila nebo nezkoušela nové laskominky...ale ten čas....tak malá ochutnávka z těch letních novinek...:-)
Ingredience - vynikající předkrm
2 zralá avokáda
šťávu z 1 citronu
250 g uzeného lososa
hrstku lístků estragonu nebo trochu sušeného (sušený koupíte v Masrk Spencer)
4 lžíce zakysané smetany
1 lžíci kaparů, okapaných
Oloupaná avokáda zbavte jader, nakrájejte na kousky a smíchejte s polovinou citronové šťávy.
Stočte plátky uzeného lososa, úhledně je poskládejte na talíře a posypte avokádem. Přikryté je můžete uložit až na hodinu do lednice.
Na zálivku smíchejte estragon, zakysanou smetanu a zbytek citronové šťávy. Těsně před podáváním přelijte lososa zálivkou a posypte kapary. Jezte s celozrnným chlebem nebo s jakýmkoliv jiným oblíbeným pečivem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat